Hargshamns Båtklubb
  
 
 »   Startsidan
 »   Nyheter
 »   Kalender
 »   Styrelse
 »   Styrdokument
 »   Avgifter
 »   Bildarkiv
 »   Blanketter
 »   Arkiv
 »   Länkar
 »   Frågor och Svar
 »   Verksamhet
 »   Anslagstavla
 »   Väder
 »   Besöksfrekvens
 »   Om webbplatsen

 »   Admin
  

 

Senast uppdaterad 2014-09-22

Busväder

Det har blåst mer än 20 m/s i byarna, och kommit mer än 50 mm regn under natten och förmiddagen - jämför fikabilden från arbetsdagen ...

Arbetsdag 20 september

Lördagen den 20 september var det arbetsdag. Bara ett 15-tal medlemmar kom, och ordförande Håkan var grymt besviken, men vi som var där fick en hel del gjort. Vädret var fantastiskt. Och vi fick många hamburgare ...

-------

Möte med samfälligheten

Lördagen den 20 september hade representanter för båtklubben ett möte med Braxenbols samfällighet, då man tillsammans gick igenom ett förslag till nytt avtal mellan parterna. Mötet hölls i en anda av samförstånd, och det ser ut som att vi kommer att få en överenskommelse som alla parter är nöjda med.

 

-------

Bokning av kranlyft

Datum för kranlyft finns under fliken Verksamhet, i kalendern och i årets HBK-blad. Hamnkaptenen hälsar att han helst tar emot bokningar av upptagning via e-post, adressen är lasse@hhbk.se

-------

Vaktlistan för 2015

Den nya vaktlistan för 2015 är nu - äntligen - utlagd i klubblokalen. Där kan du fram till den 12 oktober teckna dig för vaktpass under 2015. Därefter går det att fram till 15 december ringa hamnkapten Lasse och boka vaktpass.

-------

Avverkning för säkerhets skull

Måndagen den 8 september träffades några ur styrelsen för att fälla de två björkar som stod vid hörnet av stängslet mot JACO, och för att på andra sätt förbereda för de första upptagningarna.

Björkarna togs ner för att de inte skulle riskera att blåsa omkull över uppställda båtar. Eftersom björkarna lutade mot JACO fick vi använda traktor för att trycka omkull dem åt rätt håll.

Foto: Karina Hafdell Åström

-------

Infoblad från Båtunionen

Svenska Båtunionen har börjat ge ut ett informationsblad. Det är riktat till båtklubbarna och deras medlemmar. Informationsbladet kan läsas här.

-------

Miljöpolicy

 Styrelsen har beslutat om en miljöpolicy för HBK. Den finns under fliken Styrdokument. Policyn innehåller bland annat en avfallsplan. Det är viktigt att alla medlemmar följer policyn och avfallsplanen.

-------

HBK-bladet

 HBK-bladet för våren 2014 finns under fliken Arkiv.

-------

Till slut: Så här vacker kan en skur över hamnen vara, om man är 
på rätt ställe ...

Bilden tagen 12 augusti i år


 

 Nytt nummer av Sjöfartsverkets tidning Sjörapporten,
nr 3 - 2014, hittar du här, klicka på bilden:


 

 

 


 

 

 

 

 Nyheter

  • Båt till salu
Se Anslagstavlan för ...
(2014-08-21)

  • Vaktlistan för 2015
Vaktlistan för 2015 f...
(2014-08-11)

  • Fiskevårdsföreningen
Fiskevårdsföreningen ...
(2014-05-24)


Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen